Fråga Chetawan
Ring 040-644 41 99
Kategorier
Boka tid

 
Första gången?

1. Vårt motto är: ”Vänligt bemötande, yrkeskunnande, professionell service, goda resultat” för att du som massagekund skall känna dig väl omhändertagen. Vi har massage som passar alla människor!

2. Boka helst i god tid och tänk på att det är lättare att få tid vardagar mellan kl 10-14.

3. Vid första besöket på vår salong, var vänlig informera personalen så att de kan hjälpa och vägleda dig.

4. I salongen är det inte tillåtet att röka eller vara påverkad av alkohol eller droger. Under behandlingen ber vi dig att dämpa rösten och undvika mobilsamtal.
5. Kom alltid till massagebehandling efter att ha duschat och med rena underkläder. Ta av skorna och ställ dom innanför entrédörren. Ta med plånbok etc och lägg intill dig under behandlingen. Du ansvarar själv för dina kläder och värdesaker.
6. Vi servar dig med rena lakan, fräscha handdukar, världens finaste massageoljor och avkopplande musik i ren genuin thailändsk miljö. Thaimassage avnjuts bäst liggande på våra sköna specialmadrasser, med kuddar och stöd som avlastar alla ömma punkter.

7. Massösen och du avgör om du skall ha mycket eller lite kläder på under behandlingen. Det vanligaste är att man masserar i underkläderna.

8. Tala alltid i förväg om vilka skador och sjukdomer du lider av, vad din läkare har ordinerat, var du har ont och vilket resultat du vill uppnå. Områden som skall undvikas, såsom operationsärr, eller misstänkta svullnader?

9. Det går bra att prova på olika massageformer och sedan byta om det inte passar. Var inte blyg för att fråga! Kom ihåg att thaimassage är helt naturlig kroppsterapi och kan anpassas exakt så som du tycker är bäst, t ex mjukt eller hårt, med eller utan olja.
10. När behandlingen startar, tänk på att andas långa andetag och andas ut samtidigt som massösen trycker på kroppen. Om det någon gång gör ont, kom ihåg att detta bara beror på att thaimassage aktivt bearbetar nervbanorna, inte på att något i kroppen skadas.
11. När musklerna börjat mjukas upp och kroppen slappnar av, är det fullt naturligt att man faller i en kort djup sömn. Dra nytta, och njut i fulla drag, av denna ”power-sleep”!
12. Efter massagen är det naturligt att skifta kroppsvätskor. Drick ett stort glas kranvatten och gör ett extra toalettbesök för bästa resultat. Massageoljan absorberas helt av huden, så dusch behövs inte och oljan försvinner ut den naturliga vägen.

13. När du vaknar upp i morgon, har du förmodligen upplevt den bästa nattsömnen på länge!

 

Copyright 2008 © Chetawan Thai Culture Co.

14. Vänligen respektera att våra massöser är högt utbildade specialister, som inte förtjänar att bli kränkta. Det finns tyvärr kunder som bär på sexistiska och rasistiska fördomar och som inte förstått massagens samband med buddhismen och den thailändska kulturen. Tack för att du respekterar oss, så att vi kan göra vårt jobb med ett leende!

 

Chetawan Thai Medical Massage
WatPo TTM Center Malmö

Tel. 040-644 41 99
Slottsstadens Thai Massagesalong,
Lorensborgsgatan 5 nb (mot gatan),
217 61 Malmö, Sweden
E-post : chetawan.thaimassage@gmail.com

 
eXTReMe Tracker

l Startsida l Villkor l Kontakta oss l